viernes, 6 de noviembre de 2009

HECHOS DEPLORABLES EN LA UAB

Ante los hechos deplorables acaecidos ayer en la UAB, por unos radicales antisistema, creo conveniente publicar en mi blog el comunicado de las JSC.Comunicat de la JSC Vallès Occidental rere els esdeveniments succeïts a la UABAhir dia 5 de Novembre va ser un dia trist pels joves, per a la democràcia i per a la llibertat d’expressió. Quan membres de la JSC del Vallès Occidental ens disposàvem a repartir revistes propagandístiques de la nostra organització a la Universitat Autònoma de Barcelona, espai que molts considerem, un temple de saviesa i tolerància, un grup d’individus ens ha assetjat, tant física com verbalment, impedint-nos l’exercici de llibertat que estàvem duent a terme.

Es per això i en vista dels esdeveniments que s’estan desenvolupant durant els últims temps, que des de la Joventut Socialista de Catalunya del Vallès Occidental, denunciem l’actual situació de monopoli i totalitarisme existent a la UAB, on una minoria radical antisistema, pretén imposar la seva ideologia, ofegant amb actuacions, intolerants i repressores, com la d’ahir, qualsevol tipus de discrepància. Fet que aconsegueixen advocant cínicament en favor del seu dret a la llibertat, per negar a tot aquell que no combregui amb la seva ideologia, qualsevol possibilitat de fer activisme polític a la nostra Universitat pública.

En conseqüència, volem fer una crida als estudiants que es veuen constantment coartats o coaccionats per les actuacions d’aquest col·lectiu, a lluitar contra qualsevol actitud de caire dictatorial o repressor.

La Universitat deu ser la millor factoria d’idees, i el major centre de llibertat i respecte perquè sigui quina sigui la camisa que duguin els que vulguin imposar el que ells defensen, s’adonin que això del pensament únic al centre de la saviesa ni hi va cabre ni hi cabrà mai.

6 de Novembre del 2009

JSC Vallès Occidental1 comentario:

Nerim dijo...

Es increíble que estas cosas sigan pasando en estos tiempos. Y estoy plenamente convencida que a estos grupos "antisistema" los amparan esos
que tu y yo sabemos quienes son, verdad que si?. Una lástima, de verdad que si. Y yo me pregunto, ¿porque a la mayoría de la gente le molesta tanto que hagamos uso de la libertad de expresión?
Mis saludos para Alexandra y dile que no permita que este suceso le quite las ganas de seguir luchando por sus derechos, cumpliendo con su deber personal e individual a poder expresar lo que siente y lo que opina.
Un beso